Het is belangrijk om je wimperextensions met zorg te behandelen! Maar hoe kun je dat nu het beste doen? In onderstaand artikel hierover meer duidelijkheid. Ik werk met de producten van Lash Extend: het nummer één onder de wimperextensions. Naast de benodigdheden voor het plaatsen van wimperextensions hebben zij ook een aftercare lijn. De Eyelash Foam Cleanser is één van de aftercare producten van Lash Extend.

DSCF6397

Bij het verzorgen van de wimperextensions is het belangrijk om géén reinigingsproducten te gebruiken op oliebasis. Dit zorgt er namelijk voor dat de houdbaarheid van de lijm verkort en dat de wimperextensions sneller kunnen uitvallen. Gebruik daarom dus reinigingsproducten op waterbasis.

Hieronder vind je de ingrediëntenlijst van de Eyelash Foam Cleanser:

Water, Laurylglycoside, Dinatrium cocoyl, Glutamaat, Cocoglucoside, Glyceryl oleaat, Cocamidopropylbetaine, PEG- 7 Glycerylcocoaat, Panthenol, Phenoxyethanol, Dehydroazijnzuur, Benzoëzuur, Duindoorm (Hippophae Rhamnoides) etract, Groot kaasjeskruid (Malva Sylvestris) extraxt, Parfum, Citroenzuur,   

DSCF6400

Reinigen:

Voordat je het gezicht gaat reinigen plens je water in je gezicht. Doe dan een toefje Eyelash Foam Cleanser op je vingertoppen en verdeel dit. Reinig dan voorzichtig je wimperextensions van boven naar beneden, dus met de wimperextensions mee. Zorg dat je dit met beleid doet en ga vooral niet boenen. Spoel vervolgens goed en dep je wimpers droog met een handdoek. Gebruik hiervoor geen watjes, aangezien die gaan pluizen.

DSCF6418 DSCF6432

Maar wat vind ik nu eigenlijk zelf van het product?

Ten eerste vind ik een Foam Cleanser altijd heel prettig werken, want het voelt zacht en luchtig aan. Daarnaast ruikt de Eyelash Foam Cleanser ook nog eens lekker fruitig.

Wat ik ook erg belangrijk vind aan een reinigingsproduct dat het zuinig in gebruik is, maar natuurlijk ook dat het werkt. Zuinig is deze Eyelash Foam Cleanser zeker, omdat je per keer maar een klein toefje gebruikt. Tot slot is de werking van het product ook geweldig: het verwijdert alle make-up resten die in de loop van de dag tussen je wimpers zijn gaan zitten.

De verpakking is functioneel en hygiënisch in gebruik, omdat er gebruik gemaakt wordt van een pompflacon met een goedsluitende dop. Het etiket die op de flacon zit verdwijnt niet wanneer je het product onder de douche gebruikt, ook altijd prettig! Voor als je graag eerst kennis wilt maken met dit product is er nu ook een travel formaat met de inhoud van 50 ml voor €9,95 te koop in mijn salon.

Eyelash foam cleanser 150 ml is voor €24,95 in mijn salon AR | Beauty te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.