Wij vrouwen kennen het probleem allemaal. We hebben ’s ochtends bijna altijd haast, maar we gaan beslist niet zonder make-up de deur uit. Dus je gaat snel aan de slag met je foundation en poedert dit af. Tot slot… Ja, de mascara! Dit is altijd een uitdaging. Mascara op een zo snel mogelijke manier netjes op je wimpers zien te krijgen. Zonder dat je wimpers er uit zien als een stel spinnenpoten.

Je gaat snel aan de slag en laat het nou net gebeuren dat je moet niezen of je schiet uit.
Juist.. Alles zit nu onder en boven je ogen. Dit kun je er nu echt niet bij hebben!

Wimperextensions zijn hierom een hele mooie uitkomst voor als je bijvoorbeeld ’s ochtends niet veel tijd hebt, maar toch een wakkere en natuurlijke oogopslag wilt hebben waarbij het lijkt alsof je mascara draagt. Dit hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn waarom je voor wimperextensions zou kunnen kiezen. Ook voor als je korte wimpers, weinig wimpers of juist hele rechte wimpers van jezelf hebt.

2015-12-28 11.48.34

Trouwens voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, feestje of als je op vakantie gaat zijn wimperextensions ook echt een MUSTHAVE. Normaal gesproken ben ik degene die op vakantie geen mascara draagt, omdat ik dit ten eerste zonde van mijn tijd vind, maar ook omdat ik geen zin heb om telkens in de spiegel hoef te kijken of mijn mascara nog niet uitgelopen is nadat ik een duik heb genomen in het zwembad. Met wimperextensions sta je  gewoon fabulous uit je bed!

De voordelen van wimperextensions:

  • Natuurlijke oogopslag
  • ’s Ochtends meer tijd over
  • Mooie vollere en langere wimpers
  • Mascara en de wimperkruller zijn vanaf nu verleden tijd
  • Het beschadigd niet je eigen wimpers
  • Geen last van uitlopende mascara tijdens sporten, zwemmen en douchen.
  • Bestand tegen water, zee, licht, zon en lichaamsvocht.
  • Je voelt de wimperextensions niet zitten.

2015-09-08 13.26.36
Hier zie je mij met wimperextensions volgens de one by one techniek!

Door jou eigen wimpergroeicyclus kunnen de wimpers geleidelijk uitvallen, dit is een natuurlijk proces. Jouw eigen wimper zullen samen met de bevestigde extension uitvallen. Hiervoor krijg je ook weer een natuurlijke wimper voor in de plaats. Ik adviseer je om na 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen.

Wat is de reden waarom jij voor wimperextensions hebt gekozen? Of wat houdt jou nog tegen om ze te nemen? Laat een bericht achter in de comments!
Ben jij benieuwd hoe het plaatsen van de wimperextensions in zijn werk gaat? Hou dan mijn website goed in de gaten, want hierover volgt snel een nieuw artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.