Wimpergroeiserum

?L A S H L O V E R S?

Oh wat mis ik jullie en het zetten van wimperextensions!!!!!!

Zorg nu goed voor je wimpers zoals ik jullie allemaal persoonlijk heb laten weten!
Gebruik bijvoorbeeld een wimpergroeiserum om je wimpers een boost te geven!!

Bij mij te bestellen, bel/app me gerust.

Over een paar dagen laat ik jullie zien hoe je wimperextensions kunt verwijderen!
Nog even geduld!

Tot heel snel ??

Processed with MOLDIV

Voordelen van wimperextensions

Wij vrouwen kennen het probleem allemaal. We hebben ’s ochtends bijna altijd haast, maar we gaan beslist niet zonder make-up de deur uit. Dus je gaat snel aan de slag met je foundation en poedert dit af. Tot slot… Ja, de mascara! Dit is altijd een uitdaging. Mascara op een zo snel mogelijke manier netjes op je wimpers zien te krijgen. Zonder dat je wimpers er uit zien als een stel spinnenpoten.

(meer…)

Make- up gebruik bij wimperextensions

Je wordt ’s ochtends wakker, kijkt in de spiegel en straalt van geluk.
Dit komt grotendeels omdat je wimperextensions perfect zitten!
Eigenlijk is het nu niet meer nodig om nog meer aan jezelf te doen, maar hé wij zijn natuurlijk vrouwen en willen toch nog dat ene rode vlekje of die vreselijke wallen weg werken. Of misschien gebruik jij net als ik regelmatig oogschaduw om nog meer contrast in je look aan te brengen.

(meer…)

Review Eyelash foam cleanser lash extend

Het is belangrijk om je wimperextensions met zorg te behandelen! Maar hoe kun je dat nu het beste doen? In onderstaand artikel hierover meer duidelijkheid. Ik werk met de producten van Lash Extend: het nummer één onder de wimperextensions. Naast de benodigdheden voor het plaatsen van wimperextensions hebben zij ook een aftercare lijn. De Eyelash Foam Cleanser is één van de aftercare producten van Lash Extend. (meer…)