Bruidskapsel & Bruidsmake-up

Gefeliciteerd je gaat trouwen! Dit gaat de mooiste dag van je leven worden, maar daar hoort natuurlijk een geweldig bruidskapsel en bruidsmake-up bij. Wat dacht je van een bohemian kapsel met verse bloemen, een klassiek kapsel of een half opgestoken kapsel met krullen? Het kan allemaal. Het is ook mogelijk om overdag een natuurlijke make-up look te dragen die ik bijvoorbeeld ’s avonds verander in een glamourlook.

b6b7aed9-a870-493f-8a78-632e7771c1b2 (1)
Proef bruidskapsel / make-up
We maken (tot max. 6 weken voor de bruiloft) een afspraak voor een proef bruidskapsel + make-up in mijn salon in Didam. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we samen je wensen, daarbij kijk ik ook naar de soort jurk die je gaat dragen, jou stijl en misschien heb je zelf al heel veel ideeën betreft kapsels en make-up dat je leuk vind. Tijdens de proefsessie maak ik foto’s en noteer ik welke producten er zijn gebruikt.
Uiteraard kun je er ook voor kiezen dat ik alleen je haar of je make-up verzorg tijdens je bruiloft.
Trouwdag
Op de trouwdag zorg ik dat ik op tijd bij je ben zodat ik relaxed kan beginnen aan je bruidskapsel en bruidsmake-up. Ik garandeer je dat jij straalt op de mooiste dag van je leven en er prachtig uitziet!

Touch up ( Bij te boeken)

Een touch up is zeker verstandig om erbij te boeken. Waarom? Denk bijvoorbeeld aan de zomer maanden dit zijn warme dagen waarop je kunt gaan transpireren. Na alle felicitaties en het diner is het prettig dat jou make-up even een touch up krijgt. Voor het avondfeest begint kom ik langs op locatie om je make-up een upgrade te geven naar bijvoorbeeld een glamourlook of alleen bijwerken kan ook. Tot slot kan ik je opgestoken bruidskapsel omtoveren naar een avondlook met losse krullen.